V JaMi milujeme poctivou českou kuchyni a s ní spojené omáčky. Používáme jedině maso z malých rodinných farem v BIO a farmářské kvalitě a kvalitní zeleninu. Základem každé dobré omáčky je silný vývar, jenž připravíme dlouhým tažením z kostí, zeleniny a koření v případě naší vepřové kotletky se slaninou bez konzervantu jsou to vepřové kosti z Ekofarma Uher spol. s. r. o., vepřový vývar pak táhneme 10 hodin. Na omáčku používáme jedině vepřové maso a vepřové uzené bez konzervantů z Ekofarma Uher spol. s.r.o. Buď jejich vlastní odchované přeštické vepřové z venkovního chovu a dále přikupují prasátka od českého chovatele, které si následně od něj přivezou a minimálně měsíc dva je nechají ve volném chovu se adaptovat a krmit se jejich vlastním zdravějším krmením, čím se prasátko stane zdravější. Veškerá porážka pak probíhá na Ekofarmě Uher ekologické porážce přímo na farmě bez stresu z převozu.
V jedné sklenici jsou 2 dospělé porce, ale nám vystačí i s pěti letou dcerou, takže 2 dospělí a jedno malé dítě :-)
Dodavatel garantuje, že hotovka je připravována z českého masa z malého a středního chovu. Původ masa pravidelně kontrolujeme.