Dýňové chutney s chilli Bhut Jolokia výtečně doplní dušené či pečené maso, ale můžete ho přimíchat i do rýže, či použít jako pomazánku. Bhut Jolokia, do roku 2007 nejpálivější paprička světa, dodává celé receptuře jemně štiplavou hřejivou chuť. Chutney je veganské, bez laktózy a bez lepku. Vyrábí se z poctivých farmářských surovin a neobsahuje žádná éčka. Vlastnosti farmářské suroviny bez lepku bez laktózy vegan bez éček a konzervantů slazeno třtinovým cukrem Použití Dýňové chutney s chilli Bhut Jolokia dodá šmrnc pokrmům studené i teplé kuchyně. Skvěle dochutí těstoviny a rýži, hodí se i k masu nebo jako náplň do toustů a burgerů. Složení Dýně hokaido (58 %), cibule, jablko, třtinový cukr, slunečnicové semínko, olivový olej, zázvor, ocet jablečný, kari koření, chilli Bhut Jolokia (