Klášterská klobása je fermentovaná vepřová klobáska, kterou vyrábíme z vyzrálých vepřových boků. Hodí se k podávání za studena.
Na 100 g hotového výrobku bylo použito 120 g vepřového masa.
Balení obsahuje 2 nožičky.
Hmotnost: min. 165 g
Složení: vepřové maso, dusitanová solící směs E250, jedlá sůl, konzervant (dusitan sodný), dextróza, koření, startovací kultura mikroorganismů, vepřové střívko, kouř z bukového dřeva
Skladování: 0-7 °C
Země původu: Česká republika
Bez lepku: Ano
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 9 dnů
Energetická hodnota na 100 g/ml: 284 kcal
Tuky: 20 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 7,7 g
Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 26 g
Sůl: 2,2 g