Kančí biolovečák bez dusitanové soli. Od roku 2017 kančí biolovečák vyrábíme sami ručně v naší faremní výrobně.
Výjimečný výrobek, který splňuje více než požadované standardy pro biovýrobky. Trvanlivý fermentovaný salám bez dusitanů a další "chemie", bezlepkový. Na 100 g výrobku se použije 125 g masa. Maso pro přípravu salámu je výhradně z našich zvířat, a to převážně z nekastrovaných přeštických černostrakatých kanečků sasovského chovu. Pozor, nezaměňovat za maso z divočáka - i samec prasete domácího, který není kastrován, se nazývá kanec a nikoli vepř, který již bohužel kastrován je.
Doporučení pro ty, kdo mají radši pevnější a vysušenější lovečák – vybalte štangličku z vakuového balení a zavěste na temné, vzdušné a chladnější místo, např. v komoře, a nechte dosychat podle vašeho gusta. Rovněž lze od konce postupně odkrajovat :-) Pod salám umístěte misku nebo noviny pro případný přirozený odkap tuku při dosoušení.
Kančí biolovečák získal titul Česká biopotravina roku 2010.