Instantní velmi jemné ovesné vločky v BIO kvalitě jsou přirozeně bezlepkové. Vyrábí se z ovesných zrn, která se napaří a slisují do vloček, které se následně rozjemní. Velmi jemná struktura vloček se ideálně hodí pro bleskově rychlou přípravu teplých pokrmů, kdy vločky snadno absorbují tekutinu. Díky bohatému nutričnímu profilu plnému cenných živin, především komplexních sacharidů a vlákniny, se výborně hodí hlavně k rychlé přípravě nadýchaných ovesných kaší, do jogurtu, do granol, při pečení a na tepelnou úpravu.
Vlastnosti
Použití
Jsou vhodné k přípravě kaší, do jogurtu, do granol, při pečení a na tepelnou úpravu.
Pro přípravu nadýchané ovesné kaše zalijte instantí vločky teplou vodou či mlékem a nechte zhruba 1 minutu odstát, ozdobte sušeným ovocem, ořechy nebo ořechovým krémem a servírujte.