Nová, vylepšená receptura našeho oblíbeného čokoládového dortu v trvanlivé směsi by neměla chybět v žádné kuchyni.
Pohráli jsme si s poměrem klasické mouky a celozrnky, vyměnili jsme bílý cukr za nerafinovaný třtinový a zbavili se fosfátů v prášku.
Ať už vás honí mlsná, potřebujete korpus pro váš nový experiment či chcete čistě udělat radost vašim blízkým, s naší směsí máte těsto hotové do 5 minut. Tento zdravě dekadentní nadýchaný dort bez umělých aromat, barviv či konzervantů vám díky rychlosti přípravy dá dostatek času na zdobení a pořizování fotek :).
Inspirujte se recepty s naší směsí na čokoládový dort (https://ovegano.cz/recepty/jak-na-vegan-cokoladovy-dort-muffin/) a budeme se těšit na vaše výtvory (označte nás prosím #oveganobrno).