Čerstvá krůtí prsa vám nabízíme také jako nakrájené plátky.
Dle hmotnosti je v balení vždy cca 4-6 plátků čerstvých krůtích prsou, výborných k přípravě steaků, minutek, grilování, či přípravu vynikajících krůtích řízků.
Ideální příprava pečení : délka pečení v hodinách = váze masa v kilogramech - tzn. že například krůtu 5 kg pečeme 5 hodin. Prvních 20 minut na 220 °C, potom stáhneme troubu na 160 °C, maso pečeme zakryté a půl hodiny před koncem odkryjeme, aby se vytvořila kůrka. Během pečení kontrolujeme a poléváme.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.