Semínka k nakličování. Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem.
Návod k použití:
- Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou.
- Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle. Ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně proplachovat.
- Před konzumací doporučujeme ještě jednou opatrně umýt teplou vodou. Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
Fólii z celulózy je možné zkompostovat. Jedná se o složku pocházející nejčastěji ze dřeva.
Výrobce: Sonnentor
Složení: BIO semínka ředkvičky (Raphanus sativus)
Země původu: ČR / Rakousko
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano