Chlazená půlka kuřete.
Kuře z Červeného Hrádku roste min. 55 dní a má o více než 30 % volného prostoru k pohybu, než v konvenčních chovech. Tyto podmínky mu umožňují správné osvalení, které zajistí výbornou chuť masa a jeho šťavnatost. Je krmeno převážně kukuřicí, ječmenem a pšenicí a díky kvalitnímu a delšímu výkrmu je větší než kuřata z velkochovů, která můžete vídat na pultech běžných obchodů.
Naše farmářské kuře je baleno ve vakuu, abychom pro vás zachovali maximální čerstvost. Dodáváno bez drobů.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Vakuace kuřat není 100% z důvodu ostrých částí na těle celého kuřete, počítejte prosím s tím, že balení je vždy trošku povolené. Na kvalitu kuřete to nemá žádný vliv, doporučujeme však spotřebovat co nejdříve.