Paprika Amy.
- Amy - velmi raná odrůda středního až nižšího vzrůstu určená pro sklizeň v technické zralosti zejména ve foliáku, v teplých oblastech i ve volné půdě.
- Plod je bělozelený, tlustostěnný jehlanec velmi příjemné šťavnaté chuti, v botanické zralosti zářivě červený.
Pěstování:
- Konec ledna - konec února - osivo namočte přes noc do vody, poté vysejte do substrátu, předpěstujte sazeničky.
- Pro klíčení je ideální teplota nad 25 ⁰C a noční střídání teplot - v noci ideálně o 10 ⁰C nižší.
- Po vyklíčení umístěte na světlé místo, teplota 10-18 ⁰C.
- V průběhu dubna, případně jak počasí dovolí, vysaďte do foliáku/skleníku.
- V polovině května lze vysadit na venkovní stanoviště.
- Celý obal je 100% recyklovatelný.
- Osivo je ošetřeno proti chorobám.
Složení: osivo
Skladování: v suchu při pokojové teplotě
Trvanlivost: 2 roky
Země původu: ČR