Zapomeňte na uzené ořechy ze supermarketů plné chemických přísad. Naše uzené ořechy získávají uzenou chuť a vůni výhradně poctivým uzením teplým kouřem na bukovém dřevě.
Proces tradičního uzení je náročný a časově zabere několik hodin. Nejprve se kešu oříšky a mandle naloží do solného nálevu. Pak se naštípe dřevo, roztopí udírna a následuje několik hodin uzení v domácí udírně za přesně stanovených podmínek. Za kvalitním uzení stojí roky zkoušek a praxe. Ořech se po vyuzení krásně zbarví a získá jemný uzený nádech. Lahůdka pro skutečné gurmány.
V NATU neděláme kompromisy a záleží nám na kvalitě. V našem mixu z udírny tak najdete jen tři složky - kešu ořechy velikosti W320, mandle se slupkou a mořskou sůl. Pravé uzené ořechy víc nepotřebují.
TIP: Uzený mix ořechů skvěle ladí k vínu a sýrům. Vychutnat si ho můžete i u oblíbeného seriálu nebo při posezení s přáteli. Uvidíte, jak rychle zmizí ze stolu.