Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Bílé fazole drobné velikosti, které pocházejí z jižní Moravy.

Do pomazánek, k přípravě polévky, do omáčky, v kombinaci s kuřecím masem, ale i do salátu

Příprava

  • Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot.
  • Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody - nejlépe přes noc (10-12 hodin).
  • Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit do neosolené vody na 30 až 60 minut do měkka. Po uvaření osolíme.
Hmotnost: 1 000 g
Složení: bílé fazole
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: 6 měsíců
Země původu: Česká republika
Velké balení: Ano