Hovězí maso zadní z mladého býka.
Exkluzivní šťavnatý steak, který se perfektně hodí na gril. T-bone steak získal svůj název podle tvaru kosti, který připomíná písmeno T. Podél kosti je patrná část svíčkové a roštěné, na povrchu se nachází jemné tukové krytí.
Steaky jsou porcovány v den objednávky, cca 3cm silné.
Vlastní ekologický farmový chov, Plemeno Angus Aberden, Galoway
Z důvodu nedostatku prorostlých roštěných, expedujeme maso konvenční, neoznačené BIO i s označením BIO, na kvalitě se nic nemění !!!
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.