Kvašenou zeleninu kimchi vyrábíme za pomoci fermentace (kvašení). Vyrábíme ho ručně a neobsahuje žádné konzervanty či stabilizátory.
Konzervaci kimchi zajištuje mléčné kvašení, které vzniká při fermentaci. U produktu stále probíhá mírná fermentace a proto se s přibývajícím časem stává více kyselejším. Díky probíhající fermentaci také nezřídka dochází k nafouknutí plastového obalu výrobku. Ovšem tato skutečnost nijak neovlivňuje zdravotní bezpečnost a jakost kimchi. Někteří zákazníci dokonce preferují právě kvůli kyselosti kimchi více uleželé.
Hmotnost: 500 g
Složení: pekingské zelí 56 %, mrkev, bílá ředkev Daikon, jablko, cibule, jarní cibulka, sójová omáčka Kikkoman (voda, sójové boby, pšenice, sůl), korejské chilli, rýžová mouka, třtinový cukr, zázvor, česnek, sůl
Skladování: v lednici
Trvanlivost: 60
Země původu: Česká republika
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 6 - Sójové boby
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 45 dní
Vegan: Ano
Energetická hodnota na 100 g/ml: 31,9 kcal
Tuky: 0,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 4,5 g
- z toho cukry: 1,34 g
Vláknina: 2 g
Bílkoviny: 1,58 g
Sůl: 1,4 g