Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Růžičková kapusta má jemně nahořklou chuť a je bohatá na vitamíny C, K a B, vlákninu a antioxidanty. Je nejen velmi zdravá, ale podporuje imunitu a trávení. Správná příprava minimalizuje její hořkost a dodá jí lahodnou chuť!

Skvělá je vařená nebo dušená – často se podává jako příloha k masu nebo bramborám. Můžete ji péct v troubě, smažit či restovat, hodí se i do polévek a omáček. V syrovém stavu se dá nakrájená použít i do salátů.

Hmotnost: min. 500 g
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Itálie - Sicílie
Certifikace: BIO
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 3 dny