Špaldové vločky - na přípravu snídaní, v podobě kaše, musli či granoly. Obohatí vaše domácí housky, rohlíky, chléb či dalamánky.
- Vmíchejte je buď rovnou do těsta či jimi posypte povrch pečiva po vykynutí.
- Zahustí polévku a využijete je i na přípravu placek, karbanátků či nádivek. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.
- Má podobné složení jako klasická pšenice, ale v porovnání s ní, je nutričně bohatší.
- Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.
Hmotnost: 1 600 g
Složení: 100% BIO vločky špaldové
Skladování: skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %
Trvanlivost: 4 měsíce
Baleno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 1 - Obiloviny obsahující lepek