Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
260 Kč
1 040 Kč/l
Doručíme od úterý 8. 4.
Doručíme od úterý 8. 4.

5 let zrající archivní balzamický ocet se sladší, intenzivnější chutí dubových tónů.

  • Je vláčné konzistence, temně hnědý s krásně vyznívající chutí čerstvých jablek.
  • Skvělý na dochucení salátů, pečené zeleniny, nakládání masa a ideální je i pro přípravu dressingů, zálivek a omáček.
  • Báječný je i v kombinaci s naším Bohemia dýňovým olejem.

Jablečná aceta je vyráběná tradiční metodou zrání v dubových sudech. Jablka se do octů dostanou jen pokud jsou zralá, čerstvá a plná šťávy. Po fermentaci již ocet neprochází žádnou tepelnou ani chemickou úpravou a zůstává plný živé kultury. Bez konzervantů, sladidel, barviv a příměsí. Z uznávané rodinné octárny v italských Dolomitech, kde se recept předává z generace na generaci.

Objem: 0,25 l
Složení: 100% jablka
Skladování: při pokojové teplotě
Trvanlivost: 1 rok
Země původu: Itálie