Chlazené krůtí maso (kostky z horního stehna) - vakuově balené.
Naše krůty rostou min. 14-15 týdnů, proto je jejich svalovina velmi kvalitní, maso lahodné a lehce stravitelné. Krůtí maso má navíc minimální obsah tuků a ve srovnání s jinými masy mnohem vyšší podíl minerálů jako jsou například železo, vápník, selen a zinek. Z hlediska zdraví patří mezi největší zdroje kvalitních bílkovin vhodné i pro přísné diety.
Poznámka Scuku: Pokud neplánujete zpracovat maso v den vyzvednutí nákupu, doporučujeme jej zamrazit.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.