Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Italský plnotučný jogurt bez laktózy s příchutí malin.

Plnotučný jogurt vyrobený z toho nejlepšího Alpského mléka na mléčné Farmě Vipiteno je opravdovou lahůdkou pro každého, kdo hledá něco speciálního.

Tento bezlaktózový výrobek kombinuje smetanovou chuť vysoce kvalitního BIO jogurtu z plnotučného mléka se svěžím a ovocným aroma malin. Vyrobeno z ekologicky certifikovaného mléka, což zaručuje nejen nesrovnatelný chuťový zážitek, ale také dodržování nejvyšších standardů kvality.
Malina dodává jogurtu příjemnou svěžest, která je dokonale vyvážena jemnou sladkostí jogurtu.
Tento jogurt je bohatý na biologicky kvalitní bílkoviny, vitamín B2, vitamín A a minerální látky (včetně důležitých látek vápník a fosfor).

Tento BIO jogurt bez laktózy vozí pro vás přímo z Itálie BIO farma Kopretina.

Mléko pochází z tyrolského města Vipiteno a jeho okolí, kde se mléko dojilo již od starověku.

Laktóza: < 0,01 g na 100 g výrobku.

Výrobce: Sterzing-Vipiteno
Hmotnost: 150 g
Složení: 80 % BIO jogurt, 20 % malinová směs ( BIO maliny 9 %, BIO cukr, BIO škrob, pektin, BIO koncentrát citronové šťávy
Skladování: V chladu (při cca +4 °C)
Trvanlivost: Minimální trvanlivost uvedena na obalu
Země původu: Itálie
Certifikace: BIO
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E440 – Pektiny
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Plnotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 71 kcal
Tuky: 4,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,9 g
Sacharidy: 5,1 g
- z toho cukry: 4,6 g
Bílkoviny: 3,7 g
Sůl: 0,1 g
Typ syřidla: Streptococcus thermophilus a lactobacillus bulgaricus