Zázvorový sirup je štiplavější chuti, světle žluté barvy - „má říz”.
Je pro všechny, kteří zázvor milují.
Zázvorový sirup je nádherně zahřívací, zalitý teplou vodou v chladných dnech.
V létě v kombinaci s citrónem nebo limetkou, lístky meduňky, máty vznikne osvěžující drink.
Můžeme míchat, vymýšlet různé nápoje.
V kuchyni se uplatní do salátů zeleninových tak ovocných.
Výborný je na steaky pokapat na závěr grilování. Sirup můžeme přimíchat do šťávy, když pečeme třeba kachní prsíčka. V této kombinaci to je „chuťová extáze”.
Při sladkém tvoření dezertů, dortů, krémů, laskomin svůj potenciál též zhodnotí.
Tvořte, vařte, vymýšlejte :-)
Ručně a šetrně vyráběný sirup ze zázvoru v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol.
Jeden tip pro vás.
Pokud si rádi mícháte nápoje, neslaďte (až na výjimky) cukrem. Špatně se rozpouští a nápoje kalí. Zkuste použít cukrový sirup.
Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci.
Po otevření skladujte do teploty 25 °C mimo přímé slunce a do 60 dní spotřebujte.
Před otevřením protřepat.