Vavřinecký tvaroh vyrábíme poctivě klasickou metodou, tedy srážením mléka mlékárenskou kulturou a syřidlem. Díky tomu je jeho konzistence tak jemná a tvaroh si zachovává maximální množství bílkovin.
Ideální na přípravu pomazánek a sladkých dezertů - těch pečených i těch nepečených.
Název naší mlékárny je správně BioVavřinec, ne Bio Vavřinec. Zakládáme si na tom, aby mléko a výrobky z něj byly BIO, takže je to pro nás neoddělitelné i v našem názvu.
Hmotnost: 230 g
Složení: kravské mléko, mlékárenská kultura, mikrobiální syřidlo, tuk min. 4,5 %, sušina min. 21 %, produkt ekologického zemědělství
Skladování: 4-8 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 7 - Mléko
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 13 dnů
Typ mléka: Kravské
Obsah tuku: Polotučné
Ošetření: Pasterováno
Energetická hodnota na 100 g/ml: 100 kcal
Tuky: 4,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g
Sacharidy: 3,5 g
- z toho cukry: 3 g
Bílkoviny: 10,8 g
Sůl: 0,1 g