Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
214 Kč
214 Kč/kg
Doručíme od úterý 14. 1.
Doručíme od úterý 14. 1.

Často podceňované, a přitom vynikající maso, které ocení všichni milovníci šťavnatého červeného masa. Stehenní svalovina obsahuje vysoký podíl bílkovin, v němž je rozpuštěna řada chuťově atraktivních látek.
Stehno lze upéct vcelku, nezapomeňte přikrýt, podlévat a péct dostatečně dlouho

Ideální příprava : délka pečení v hodinách = váze masa v kilogramech - tzn. že například krůtu 5 kg pečeme 5 hodin. Prvních 20 minut na 220 °C, potom stáhneme troubu na 160 °C, krůtu pečeme zakrytou a půl hodiny před koncem odkryjeme, aby se vytvořila kůrka. Během pečení kontrolujeme a poléváme.

Hmotnost: 1 000 až 1 200 g
Skladování: do 4°C
Země původu: Česká Republika
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ano