Nabízíme vám luxusní kakaovou hmotu, která byla vyrobena pouze z kakaových bobů tří vyhlášených odrůd kakaovníku pěstovaných a zpracovaných na Madagaskaru. Nebyla nijak chemicky upravována (alkalizace, odstraňování antioxidačních flavonoidů, dodávání aromat) a má naprosto vynikající, bohatou chuť ušlechtilých kakaových bobů. Je vyhledávána gurmány jako laskomina, ale především je vhodná na vaření, pro výrobu čokolád, couvertur, pralinek a ozdob jak v profesionálním cukrářství, tak při domácím experimentování.
Kakaová hmota má velice nízký glykemický index, tedy pomaleji dodává energii, tolik nezatěžuje slinivku a zároveň je velice dobrým prebiotikem a skvělým antioxidantem.
Naše čokolády mají kladen důraz na dokonalou chuť, ne na dokonalý vzhled - jelikož jsou vyráběny na Madagaskaru a ne v Evropě, tak se při dlouhé dopravě někdy “ošoupají”, vynikající chuť samozřejmě zůstává. Tímto způsobem je můžeme dovážet ve velkém a nabídnout vám tak nízkou cenu.