Hledáte vstupenku do světa neuvěřitelných chutí Kampotu? Pak jste ji právě našli! 20 gramů červeného Kampotského pepře vám nabízí možnost na vlastní kůži zjistit, proč je tento pepř vyhledáván nejproslulejšími kuchařskými mistry z celého světa. Uvnitř znovu uzavíratelného balení, které perfektně uchová veškerý charakter svého obsahu, najdete zrna červeného pepře z kampotských plantáží. Ta jsou sbírána za plné zralosti plodů, díky čemuž jsou plná sladké fruktózy a intenzivních ovocných vůní. Zrna jsou po sběru sušená na slunci, a tím slupka pepřové kuličky dostává svou charakteristickou krabatou strukturu.
Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. My od nich pepř vykupujeme za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže. Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete. Díky vysokému obsahu fruktózy, která dává červenému pepři ovocnou chuť, je tento druh koření králem studené kuchyně a zeleninových salátů. Rozumí si s rizotem, polévkami a nebojte se s ním experimentovat také při pečení či míchání drinků. Spíše než s masem tmavým jej kombinujte s rybami či světlým drůbežím masem.
Součástí balení je brožura Příběh nejlepšího pepře na světě s certifikáty pravosti a informacemi o Kampotském pepři.