Tenderloin připravujeme z pravé svíčkové, která je prakticky nepoužívaným svalem.
Maso je proto křehké, libové, neobsahuje skoro žádný tuk a svalová vlákna jsou jemná.
Takže pokud hledáte steak, který se Vám rozplyne v ústech, je Tenderloin steak tou správnou volbou.
Nejde o žádného obra, přes kterého neuvidíte talíř. Právě naopak, jde o malý a zároveň vysoký steak top kvality.
Pokud budou pánové hledat steak pro své drahé polovičky, volba je jasná.
Naše prémiové hovězí má všech 5 „P”:
-
plemeno - charolais - plemeno známé v celém světe, je to velmi vysoký a osvalený skot
-
péče - o zvířata pečujeme s láskou, už v době před narozením, telata žijí 8-10 měsíců se svými matkami a pijí mateřské mléko dle libosti
-
pastva/potrava - naše zvířata jsou krmena pouze krmivem z vlastní produkce, z našich pastvin, plných bylin a travin, které u nás rostou po staletí a díky ekologickému hospodaření nejsou znehodnoceny chemickými látkami, pesticidy a herbicidy
-
prostředí - od jara do zimy se zvířata pasou na ekologicky obhospodařovaných bohatých pastvinách v chráněné krajinné oblasti Broumovsko, pro zimní pobyt a výkrm jsme zmodernizovali původní halu a postavili dvě další zcela nové
-
požitek - poslední P náleží skvělému požitku z masa našeho plemene, z toho, co je připraveno z nanejvýš kvalitního masa se stejnou láskou a úctou, s jakou bylo přistupováno k životu zvířete
Vakuově baleno po 2 kusech.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Hmotnost: 300 až 320 g
Složení: BIO vyzrálé maso, min. 14 dní ve visu
Skladování: 0-7 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 8 dnů
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne