Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce.

Rostlinné alternativy masa

Co jsou fermentované potraviny a co je to fermentace?
Fermentace je proces, při kterém mikroorganismy, jako jsou bakterie nebo kvasinky, přeměňují cukry obsažené v potravině na kyseliny, plyny nebo alkohol. Tento proces nejenže zvyšuje trvanlivost potraviny, ale také může zlepšit její chuť, texturu a výživovou hodnotu. Často jsou bohaté na probiotika, což jsou živé mikroorganismy prospěšné pro trávení a zdraví střevní mikroflóry. Mezi tradiční fermentované potraviny patří kvašená zelenina a kimchi, mléčné kysané nápoje, kombucha či tibi a další. Objevte recept na smaženou rýži s kimchi podle naší Zuzky >>>
3 produkty
Doporučené
Od nejlevnějšího
Od nejlevnějšího za jednotku
Od nejdražšího