Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.

Žluté brambory

Salátové, přílohové nebo moučné? Varné typy nám říkají, na co se jaký brambor hodí. Nově jsme pro vás na webu udělali filtraci, abyste jednoduše našli ty pravé brambory pro vás! Inspirujte se některým z bramborových receptů na našem blogu >>>
  • Brambory typu A - salátové: ideální na vánoční saláty.
  • Brambory typu B - přílohové: skvělé jako příloha. Při varu zůstávají celistvé.
  • Brambory typu C - moučné: dokonalé na kaše, těsta, hranolky a smažení. Už ve vodě se rozpadají a absorbují hodně tekutiny.
  • Další typy jsou odvozené o výše zmíněných např. AB nebo BC. To znamená, že mají kombinaci vlastností obou typů.
    39 produktů
    Doporučené
    Od nejlevnějšího
    Od nejlevnějšího za jednotku
    Od nejdražšího